Örömhír Óvoda – Puskás Tivadar utca

Lehotzky Józsefné

Intézményvezető
+36703281514
ÖRÖMHÍR ÓVODA – GYŐR- Puskás Tivadar u. 37-39 D épület.
Infrastruktúra:

Az óvoda  2024. szeptember 1-én nyitotta meg kapuit a kis óvodások előtt közvetlenül az Örömhír Általános Iskola mellett. Az általános iskola a C. épületben, az óvoda a mellette található D. épületben működik. Egy régebbi épület került teljes felújításra, így szép, modern belső várja az ovisokat. 
Az épület mellett található az óvodai udvar, melyen játszótér és árnyas fák teszik kellemessé a kint tartózkodást.

Csoport:

Az új óvoda nyitását főként az indokolta, hogy az iskolába járó tanulóink kisebb testvérei is egy helyre járhassanak iskolás testvéreikkel. A jelenleg működő csoportunk vegyes csoport, 24 fő.
2024. szeptember 1-től egy újabb csoport indítását tervezzük, melyhez már rendelkezésre áll a második újonnan kialakított csoportszoba és minden, az óvodai működéshez szükséges feltétel.

Szülői közösség:

Az óvodánkban aktívan működik a Szülői Közösség két lelkes anyuka vezetésével. Több közösségi alkalmat is a szülők szerveztek, illetve közreműködtek a szervezésében: Ilyen volt az „Őszi barkács délután”, az adventi készülődés és a karácsonyi ünneplés.
Az óvodai közösségbe újonnan csatlakozó szülőket is szeretettel várjuk az aktív tagok között!

Ügyintézés:

Az óvoda vezetési körébe tartozó ügyekkel az intézményvezetőt kell keresni. Ilyen például a felvétel/eltávozás, az óvoda működésével, munkatervével, programjaival kapcsolatos általános észrevételek, kérdések. 
Az óvoda mindennapjaival, a gyerekekkel való konkrét dolgok az óvodapedagógusaink hatáskörébe tartoznak.
Az étkezés lemondása a dajkán keresztül vagy a gazdasági irodának való jelzésen keresztül történik. 
A hiányzásokat kérjük, hogy minden esetben (lehetőleg előre) az óvodapedagógusoknak jelezzék. A hiányzások (orvosi vagy szülői) igazolása is az óvónők felé történik.

Munkatársaink
Kérjük, keressen bennünket bizalommal.
Lászlókné Papp Nikolett dajka, Simovics Renáta óvónő, Mészáros Sándorné óvónő
Galéria