Örömhír Óvoda – Győr Kossuth L. utca

Lehotzky Józsefné

Intézményvezető
+36703281514
ÖRÖMHÍR ÓVODA – GYŐR-SZIGET, KOSSUTH UTCA. 24.
Infrastruktúra:

Az épület a Győri Zsidó Hitközség tulajdona, melyet a fenntartónk, a Magyar Pünkösdi Egyház bérel óvodánk működése számára már 10 éve. Óvodánk a szépen felújított épület 1. emeletén működik. A 3 csoportteremből egy termet használunk a csoport számára, a második terem foglalkoztató teremként, a harmadik terem pedig tornateremként funkcionál. Az épület mögötti füves óvodai játszótér szépen fel van szerelve óvodai kültéri játékokkal (babaház, hinta, mérleghinta, homokozó és csúszda). Minden biztosítva van a nyugodt és minőségi működéshez.

Csoport:

A jelenleg működő csoportunk vegyes csoport. Főleg 3-4 éves gyermekek alkotják. A csoport összeszokott, együttműködő.

Szülői közösség:

Az óvodánkban aktívan működik a Szülői Közösség. Több közösségi alkalmat is a szülők szerveztek, illetve közreműködtek a szervezésében: Ilyen volt az „Őszi gesztenyesütés”, az adventi készülődés, karácsonyi ünneplés, tavaszi kirándulás kisvasúttal, gyermeknapi mulatság stb. Az óvodai közösségbe újonnan csatlakozó szülőket is szeretettel várjuk az aktív tagok között!

Ügyintézés:

Az óvoda vezetési körébe tartozó ügyekkel az intézményvezetőt kell keresni. Ilyen például a felvétel/eltávozás, az óvoda működésével, munkatervével, programjaival kapcsolatos általános észrevételek, kérdések. 
Az óvoda mindennapjaival, a gyerekekkel való konkrét dolgok az óvodapedagógusaink hatáskörébe tartoznak.
Az étkezés lemondása a dajkán keresztül vagy a gazdasági irodának való jelzésen keresztül történik. 
A hiányzásokat kérjük, hogy minden esetben (lehetőleg előre) az óvodapedagógusoknak jelezzék. A hiányzások (orvosi vagy szülői) igazolása is az óvónők felé történik.

Munkatársaink
Kérjük, keressen bennünket bizalommal.
Faragó Tiborné dajka, Borbély Anikó óvónő, Gillné Bakovics Fatime óvónő
Galéria